Karrier

Ancelotti már elismeri, hogy hiba volt Torres szerződtetése

A Chelsea egykori menedzsere szerint a spanyol világbajnok támadó felfalja" azt, aki rivalizál vele.

Carlo Ancelotti azt állítja, hogy már felajánlották neki Fernando Torres megszerzését. A PSG trénere elmondta, menedzserek százai keresik, mióta a francia sztárcsapatnál vállalt munkát.

"Több száz telefonhívást kaptam ügynököktől, akik játékosokat ajánlottak nekem, amióta aláírtam a PSG-hez. Hihetetlen neveket ajánlottak nekem, akik máshol írtak alá látványos keretek között. Mindannyian ide akarnak jönni, itt van Párizs, pénz és egy jó eredményeket felmutató edző. Neveket akarnak? Rendben, elmondom az ügynökök kit ajánlottak nekem: Tévez, Torres, Berbatov, Pavljucsenko, Cavani, Llorente" - jelentette ki Ancelotti, aki elismerte, hogy hiba volt Torres szerződtetése a Chelsea-hez, mivel így Drogba helyett a spanyolnak kellett helyet adnia a csapatban.

"Ha úgy döntesz, hogy Torresbe invesztálsz, akkor el kell adnod Drogbát. Ugyanis ő olyan, mint Inzaghi, aki hajlamos arra, hogy "felfalja" azt, aki rivalizál vele. Nem rossz, de ilyen a személyisége."

Az olasz szakember ült még a Chelsea kispadján, amikor egy éve a spanyol támadó a londoniakhoz igazolt 50 millió font ellenében. A 27 éves, Európa- és világbajnok játékos 11 hónap alatt mindössze három bajnoki és két BL-gólt szerzett, elvesztette helyét a kezdőcsapatban, így az is kétséges, hogy Vicente del Bosque, a spanyolok szövetségi kapitánya magával viszi-e a nyári kontinenstornára.