Sampdoria

Koman Vladimir 1.5 millió euróért lehet a Torinóé

Több olasz lap is arról számolt be, hogy a Serie B-ben szereplő Torino 1.5 millió euróért megvásárolná Koman Vladimirt a Sampdoriától.

A Serie B listavezetője, a Torino a hírek szerint 1.5 millió millió eurót sem sajnálna a magyar válogatott középpályásért. Giampiero Ventura, a Torino vezetőedzője még a Bariban együtt dolgozott Komannal, most újra csapatában szeretné tudni a Sampdoriától távozni kívánó játékost. A középpályás szerződése 2012 júniusában lejár, így a Sampdoria utoljára láthatna pénzt belőle, ha januárban eladná.

"Karácsony előtt az olaszok megígérték, hogy januárban elengednek, ez elvben jó hír - mondta a Magyar Hírlapnak a válogatott középpályása. - Az viszont már kevésbé, hogy ezt náluk nem lehet biztosra venni, tehát közel sem biztos, hogy tavasszal új csapatban fogok futballozni. Ha rajtam múlik, mindenképpen eligazolok a Samptól. Ez az ősz nem úgy sikerült nekem, és a csapatnak sem, ahogy reméltük. Ennek a szenvedésnek mihamarabb véget akarok vetni. Az senkinek sem jó, hogy én a padon ücsörgök, vagy még ott sem. Ennél azért több van bennem” - nyilatkozta helyzetéről korábban Koman a Magyar Hírlapban.