SZTK-Erima

Lannert érkezett Gyirmótról, Sadjo Kazahsztánba távozott

Címkék:

A legutóbb a Gyirmóton szereplő Lannert Bence szerint tavasszal biztosan feljebb kerülnek a tabellán.

Tovább erősödött az NB II Nyugati csoportjának 13. helyén álló SZTK-Erima együttese, miután leigazolták Lannert Bencét. A futballista legutóbb a Gyirmóton szerepelt, de korábban volt a Vecsés, a Százhalombatta és a Budafok labdarúgója is. A játékossal egy évig érvényes szerződést kötött az SzTK-Erima.

“Ismerősök közé kerültem, hiszen több játékossal is szerepeltem már egy csapatban, ráadásul Horváth Ferenc korábban volt már az edzőm, s ez is döntő volt a klubváltásnál. Ezen felül eddig is tudtam, hogy Szigetszentmiklóson rendezett körülmények között lehet futballozni és nem is kellett csalódnom, mert kellemesek az első benyomásaim. Kedd óta készülök a csapattal és egy jó közösségbe csöppentem. Ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: biztosan feljebb megyünk majd a tabellán tavasszal. Szeretném bebizonyítani, hogy jó játékos vagyok és bár elmúltam már huszonöt éves, de szeretnék még NB I-es futballista is lenni”  - mondta a futsalarena.hu-nak az új szerzemény.

Ugyancsak a Szigetszentmiklóshoz kapcsolódik, hogy a klub hozzájárult Haman Sadjo klubváltásához. A kameruni ballábas védő vasárnap csatlakozik új együtteséhez, amely egy kazah gárda.