Debrecen

Dombi Tibor újra a Bajnokok Ligájában szerepelne

A debreceniek 38 éves ikonja nem bánná, ha még egyszer megízlelhetné az elitliga légkörét.

Dombi Tiborral a télen újfent szerződést hosszabbítottak a listavezető DVSC vezetői, de egyáltalán nem arról van szó, hogy a 38 éves labdarúgó a múltja miatt gesztusgyakorlás gyanánt írhatott alá.

"Jólesik, hogy a Lokinál számítanak még rám, de ha csak egy kicsit is azt éreztem volna, kizárólag a múltam miatt maradhatok, nem írtam volna alá plusz egy évet – fejtegette a szélső. – Remélem, a DVSC-vel a hatodik bajnoki címemet is megünnepelhetem az idény végén! És bár nem akarok telhetetlennek tűnni, nem bánnám, ha egy újabb BL-csoportszereplés is megadatna még a számomra."

Az 1973-es születésű szélsőn úgy tűnik nem fog az idő, bár azt elismeri, hogy már nem töltődik fel olyan gyorsan, mint tette azt fénykorában.

"Egyre többen emlegetik a koromat, de én nagyon jól érzem magam a bőrömben – árulta el a dvsc.hu-nak Dombi. - A futás sohasem esett nehezemre, sőt bármekkora távot kell teljesíteni, mindig élvezem a mozgást. Hazudnék, ha azt mondanám, ugyanolyan könnyedén regenerálódom, mint 15-20 évvel ezelőtt, de érzek még magamban annyi erőt, hogy a csapat hasznára legyek."