Manchester City

Mancini asszisztense szerint Tévez maradhat a Citynél

David Platt, Roberto Mancini segítője kijelentette, hogy az az eshetőség is fennáll, hogy Carlos Tévez nem hagyja el januárban a Manchester Cityt.

"Ki tudja, furcsa dolgok történnek mostanában" - fogalmazott David Platt Tévez "visszatérésével" kapcsolatosan.

Mint köztudott, a korábbi csapatkapitány Tévez szeptemberben vált kegyvesztetté a gyárvárosiaknál, miután a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-mérkzésen nem volt hajlandó csereként beállni, igaz, a klubnál lefolytatott belső vizsgálat sem derített ki egyértelműen, mi is történt valójában. A City januárban mindenképp szabadulna Téveztől, de Platt szerint a sérültek és a hiányzók miatt az argentin csatárnak juthat még szerep a Citynél.

"Vincent (Kompany) négymeccses eltilást kapott. Nem akarok tiszteletlen lenni vele (Kompanyval), de most azokra a játékosokra kell koncentrálnunk, aki elérhetők. Mások az Afikai Kupán érdekeltek. A körülmények azt diktálták, hogy Carlosszal nem számolunk, de ezt az álláspontot talán felül kell vizsgálnunk."

Tévez iránt a Milan és az Internazionale is érdeklődik, de a tárgyalások a legutolsó hírek szerint mindkét klubbal megszakadtak.