Bolton

Gary Cahill még mindig egyezkedik a Chelsea-vel

Még a hétvégén is a Bolton mezében léphet pályára a Chelsea által csábított középső védő.

Cahill még nem döntött

Bár megszületett a megállapodás, még nem biztos, hogy a Chelsea leigazolja Gary Cahillt, a Bolton Wanderers válogatott védőjét. A 26 éves futballistáért sajtóértesülések szerint hét millió font körüli összeget fizetne a londoni klub. Ezzel nem is lenne semmi baj, a játékos azonban makacskodik, és nem szeretne belemenni a Chelsea által ajánlott fizetésbe. A védőnek ugyanis aggályai merültek fel a Stamford Bridge-re igazolásával kapcsolatban.

Owen Coyle, a Bolton menedzsere is nyilatkozott a tárgyalásokról.

„Továbbra is párbeszéd van Gary ügynöke és a Chelsea között - jelentette ki a szakember. -  Elfogadjuk, hogy ez valószínűleg egy hosszadalmas folyamat. A vételárban már több mint két hete megegyeztünk. De hát ilyen a futballbiznisz, sok időt vesz idénybe. Gary a Bolton egyik játékosa, amíg a tárgyalások tartanak, itt marad. Ott lesz a pályán hétvégén a Manchester United ellen. Az azonban, hogy más klubokkal is tárgyalna, spekuláció.”

A Daily Mirror szerint a 26 éves futballistának először heti 50.000 fontos fizetést ajánlottak, de Cahill úgy gondolkodik, hogy ennél többet is megkaphatna. Ha ugyanis megvárja, hogy nyáron lejárjon a boltoni szerződése, szabadon igazolható lesz, így akkor egy esetleges jól sikerült Eb-vel a háta mögött akár a dupláját is kérheti.