Angol ligakupa

Egy becsúszás miatt ment egymásnak Gerrard és Mancini - videó

A Manchester City olasz szakembere dühös volt, mivel szerinte Glen Johnsont ki kellett volna állítani a játékvezetőnek egy páros lábbal történő becsúszás miatt.

Gerrard győztes gólt szerzett - Fotó: AFP

Az angol Ligakupa elődöntőjének első mérkőzésén a Liverpool Steven Gerrard tizenegyesgóljának köszönhetően 1-0-ra legyőzte a Manchester Cityt. A találkozó után heves szóváltásba keveredett Steven Gerrard, a Vörösök játékosa és Roberto Mancini, a City menedzsere.

Az olasz szakember dühös volt, mivel szerinte Glen Johnsont ki kellett volna állítani a játékvezetőnek egy páros lábbal történő becsúszás miatt. Mancini azért akadt ki ennyire, mert hétvégén az FA-kupában egy nagyon hasonló eset után állították ki játékosát, Vincent Kompanyt.

A Liverpool csapatkapitánya ugyanakkor meglepődött a szakvezető viselkedésén.

"Nekiment Wayne Rooneynak, mondván, hogy miatta történt a kiállítás hétvégén, most meg a mi játékosunkat próbálja bajba sodorni. Nem hiszem, hogy ez helyes. Nem gondolom, hogy Glen páros lábbal csúszott be, ez egy tiszta szerelés volt" - jelentette ki a középpályás.

Roberto Mancini szerint egyáltalán nem fontos, hogy Steven Gerrard mit beszél.

"Gerrard odajött hozzám és azt kérdezte, hogy "mit mondtál", de ez nem fontos. Steven Gerrard azt mond, amit akar. Én pedig azt, amit gondolok. Ez a becsúszás rosszabb volt, mint Vinny-é" - mondta a manchesteri szakvezető.

Glen Johnson becsúszása

Vincent Kompany becsúszása