QPR

Mark Hughes lett Buzsákyék új menedzsere

A Queens Park Rangers hivatalos bejelentette, hogy Mark Hughes-t nevezték ki a csapat új menedzserének. Az előző idényben a Fulhamet irányító 48 éves szakember két és fél éves szerződést kötött a Buzsáky Ákost is foglalkoztató klubbal.

Az előző idényben a Fulhamet irányító 48 éves szakember két és fél éves szerződést kötött a QPR-al."Nagyszerű érzés, hogy visszatérhetek a labdarúgás világába, a QPR menedzsereként"- mondta a QPR honlapjának a tavaly nyár óta munkanélküli Hughes. - Tisztában vagyok a klub rövid és hosszú távú céljaival, de a tulajdonosok törekvései fellelkesítettek. Most az a legfontosabb, hogy megszilárdítsuk helyünket a Premier League-ben, de azon túl, a jövő nagyon fényes lesz és nagy izgalommal tölt el."

Az új menedzser a játékosokkal már ma találkozik, a sajtónak szerdán mutatják be.

Hughes 1999-ben, hazája, Wales szövetségi kapitányaként kezdte edzői karrierjét, majd 2004 és 2008 között a Blackburn Rovert, 2008-2009-ben a Manchester Cityt, legutóbb pedig a Fulhamet irányította. A QPR-nál a gyenge eredmények miatt kirúgott Neil Warnockot váltja. A londoni együttes 20 fordulót követően a 17., még éppen bennmaradó helyen áll a Premier League-ben.