FA-kupa

Egy kicsit sokkoló volt Scholes megjelenése - Rooney

A Manchester United támadója szerint a második félidőben levették a lábukat a gázról a City ellen.

Rooney két gólt szerzett a City ellen - fotó: AFP

A Manchester United hihetetlen fordulatokat hozó mérkőzésen 3-2-re legyőzte idegenben a városi rivális Manchester Cityt az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában, ezzel már a 64 között búcsúzott a címvédő a további küzdelmektől. A találkozó után a meccs (egyik) hőse, a két gólt szerző Wayne Rooney beszélt a távozásáról szóló pletykákról és Paul Scholes meglepetésszerű visszatéréséről.

"Nem volt problémám ennél a klubnál, nem volt valóságtartalma a sajtóban megjelenő híreknek. Még hosszú ideig itt akarok maradni - mondta Rooney, akit társaival együtt meglepett Paul Scholes megjelenése. - Egy kicsit sokkoló volt, hogy őszinte legyek, nem tudtunk semmit, amíg nem találkoztunk vele az öltözőben, de ő egy remek játékos."

A mérkőzésről az angol válogatott támadó elmondta, hogy egy kicsit kiengedtek a második félidőben.

"Tudtuk, hogy nehéz lesz a mai meccs, de 3-0 után egy kicsit levettük a lábunkat a gázról. A City lőtt két gólt, de szerencsére sikerült "lehoznunk" a meccset."

Alex Ferguson, az MU menedzsere szintén elégedett volt a látottakkal.

"Nem volt semmi gond Wayne-el, csak őt felkapta a sajtó. Akárcsak anno Gascoigne-nak, most neki is meg kell szenvednie ezzel - mondta a skót menedzser, aki kitért Vincent Kompany kiállítására is. - Azt hiszem már láttam korábban ilyen páros lábú becsúszást tőle, de akkor megúszta. Ha eltalálja Nanit, akkor nagy lett volna a baj. Összességében jó teljesítményt nyújtottunk, de a második félidőben figyelmetlenek voltunk."