Átigazolás

A Málaga 10 millió eurót kínál a Dortmund csatáráért

A német Bild szerint a spanyolok 10 milliós ajánlatot tettek a Borussia Dortmundnak a paraguayi csatárért.

Barrios Spanyolországban köthet ki
Barrios távozásáról már hetek óta megjelentet híreket a német sajtó, a dél-amerikai támadó hosszú térdsérülését követően ugyanis a jelek szerint kiszorult a kezdőből - Jürgen Klopp Robert Lewandowskit favorizálja a paraguayi helyett. Mivel a lengyel remek formában futballozik, aligha változik a felállás a közeljövőben, ez pedig érthető módon nem tetszik még a nyári Copa Américán megsérülő Barriosnak.

A Bundesliga megnyerésében hatalmas szerepet játszó paraguayi támadó már jelezte a klubvezetők felé, hogy a kevés játéklehetőség miatt távozni szerezte a sárga-feketéktől. " Nem az a célom, hogy újabb fél évig a kispadon ücsörögjek" - mondta a 27 csatár, aki az ősszel kilenc alkalommal lépett pályára a Borussiában.

A német sajtó információi szerint több spanyol élvonalbeli csapat is érdeklődik az Argentínában született Barrios iránt, de az Espanyol és a Sevilla nem biztos, hogy képes lesz versengeni a Málagával. A katari milliárdos, Abdullah Bin Nasser Al Thani tulajdonában lévő klub már tett is egy 10 milliós ajánlatot a németeknek.

Mivel a játékos menni szeretne, a Dortmund pénzt látna belőle, a Málaga meg egy újabb nagy igazolást vinne véghez, alighanem sikerült megegyezni a feleknek a közeljövőben.