Győr

A klub vezetése 3-4 új játékossal erősíteni meg Csertői keretét

A hétfői nappal megkezdi a felkészülését a tavaszi szezonra az őszi idényt a dobogó második helyén záró Győri ETO is.

Lesznek változások a keretbenCsertői Aurél együttesének tagjai a jövő hét elején különböző felméréseken valamint orvosi vizsgálatokon esnek majd át, hogy aztán 12-étől már csak az edzéseké legyen a főszerep. A zöld-fehér alakulat február elején Belekbe megy majd edzőtáborba, addig a vezetőedző és a klubvezetés is szeretné, ha már kialakulna a végleges játékoskeret.

Merthogy lesznek változások az ETO-nál. A klub honlapjának beszámolója szerint Lamas és Copa már nem tagja a zöld-fehér együttesnek, míg az őszt kölcsönben Pápán töltő Ganugrava és Totadze újra Győrött készül majd, ám a két grúz labdarúgót tavaszra "kikölcsönözné" a Pécs, a ZTE és a Siófok is.

Sorsuk napokon belül eldőlhet, csakúgy, mint a brazil Ceoliné és a román Nicorecé, akik szintén kölcsönjátékosként tölthetik el a következő szezont, előbbit a Pécs, utóbbit a Siófok vinné.

A pályán kívül is nagy erőket mozgósít a bajnoki címre törő ETO, Klement Tibor ügyvezető jelenleg nyolc játékossal, azok klubjával, menedzserével is tárgyalásban áll, közülük kerülhet ki az a három-négy új futballista, akik erősítést jelenthetnek majd a tavaszi idényre. Konkrét neveket viszont addig nem hoz nyilvánosságra a klub, amíg a szerződések aláírásra nem kerülnek.