Bulvár

Bendtner rendszeres látogatója a rendőrségi fogdáknak

Az Arsenal Sunderlandnél kölcsönben játszó csatárát Nicklas Bendtnert decemberben autórongálás miatt letartóztatták, de most kiderült, nem ez volt az első eset, hogy a hűvösre került.

Nicklas Bendtner a dán labdarúgó-válogatott edzőtáborában 2010-ben a világbajnokságon

Bendtner szeptemberben egy luxusszállodában keveredett verekedésbe, ami miatt a rendőrség letartóztatta.

A hivatalos közlemény szerint "szeptember 13-án hajnali 2:18 órakor verekedést jelentettek be a Gateshead-ben található Hilton Hotelből. A kiérkező rendőrök két 23 éves férfit tartóztattak le, megakadályozandó a további rendbontást. A vizsgálatok befejezése után mindkét férfit büntetést nélkül szabadon engedték."

A dán csatár, aki az Arsenalban az elmúlt években nem tudott állandó helyet kiharcolni magának, egyelőre ebben az idényben sem a Sunderlandben mutatott kiemelkedő teljesítménye miatt kerül a címlapokra. Balhézott Koppenhágában egy pizzériában, és a már említett autórongálás miatt is eljárás folyik ellene.

Bendtner már decemberben egy közleményben kért bocsánatot a családjától, a barátaitól és a szurkolóktól, de a legjobbat nyilvánvalóan akkor tenné saját magával, ha a focira koncentrálna, és elkezdene gólokat termelni a Sunderlandben, amelynek mezében eddig háromszor volt eredményes.