Köln

Orrműtétjét elhalasztotta, de egy baráti meccsen megsérült Podolski

Az 1. FC Köln német válogatott csatára, Lukas Podolski kisebb sérülést szenvedett egy az ünnepek alatt játszott baráti mérkőzésen, de csak pár napig nem edzhet csapattársaival.

Lukas Podolski a Köln játékosaként egy Bundesliga-mérkőzésen 2011-ben

Podolski kisebb izomsérülést szenvedett el, ami miatt a Köln első edzését nem a pályán töltötte a csapattársakkal, hanem a konditeremben, ahol speciális kerékpáros gyakorlatokat végzett. Stale Solbakken vezetőedző elmondása szerint azonban csak néhány napot kell kihagynia a csapat 27 őszi góljából 14-et szerző játékosnak.

"Egyáltalán nem súlyos a helyzet. Remek formában van, úgyhogy ez a négy-öt nap nem nagyon fog számítani. A következő mérkőzésünkre pedig teljesen rendbe jön" - mondta a szakember, akinek csapata legközelebb január 21-én játszik tétmeccset, méghozzá a Wolfsburg ellen a Bundesligában.

Érdekesség, hogy Podolskinak az orvosok javasoltak egy orrsövényműtétet az ünnepekre kisebb légzési problémái miatt, ami miatt ugyanúgy körülbelül négy-öt napot kellett volna kihagynia, azt mégis elhalasztották, mondván, nem fér bele a kihagyás az időbe.