Felkészülés

Cipruson, Portugáliában vagy Törökországban edzőtáborozhat a Haladás

A szombathelyiek szakmai stábja még nem tudja, hogy lesz-e külföldi edzőtábor, ha itthon maradnak, Telkiben készülhetnek.

Artner Tamás és a Haladás vezetői gőzerővel dolgoznak, továbbra is csak pletykák vannak arról, hogy kik lesznek a távozók és kik azok a játékosok, akiket szeretne leigazolni a csapat. A „titkolózás” okáról az Aczél Zoltánt váltó Artner Tamás vezetőedző beszélt a szombathelyiek honlapjának.

"Ahogy korábban is mondtam, összeállt a terv a fejemben, de a kiszemelteket egyelőre nem akarom megnevezni, mert olyan meghatározó, jó focistákról is szó van, akik jelenleg is élő szerződéssel rendelkeznek máshol, így nyilván több fronton is meg kell egyezni. Pénteken találkozunk a csapattal, akkora azért kiderülhet pár dolog."

A tréner elmondta, hogy mindenképpen szeretné edzőtáborba vinni a csapatot. Ha nem külföldön, akkor Magyarországon lenne egy összetartás.

"Nem dőlt még el semmi ezen a téren. Külföldre épp úgy mehetünk, mint belföldre – ezt már Tóth Miklós ügyvezető igazgató mondta a Nyugatnak. – Azt azonban tudni kell, hogy egy külföldi edzőtábor 8-9 millió forint. Ciprusról, Portugáliából és persze Törökországból is van ajánlatunk. Ha végül Magyarországon maradunk, akkor valószínű Telkibe, ahol több edzőmeccset is játszunk, fogunk menni."