QPR

Barton szerint a játékvezetőt becsapták, hogy kiállítsa őt - videó

Joey Bartont, a Queens Park Rangers csapatkapitányát ellenfele lefejelése miatt kiállították a Norwich elleni, az ellenfél 2-1-es győzelmével véget ért mérkőzésen, de ő ártatlannak tartja magát, ugyanakkor a játékvezetőt és asszisztenseit sem hibáztatja.

Barton a 11. percben megszerezte a vezetést a QPR-nak, de a 36. percben Neil Swarbrick játékvezető kiállította őt, mondván, lefejelte Bradley Johnsont a Norwichból. A verekedéseiről, durvaságáról elhíresült középpályás szerint ugyanakkor most semmi nem történt.

Joey Barton mellett esik el Bradley Johnson a Queens Park Rangers és a Norwich mérkőzésén a Premier League-ben 2012 decemberében. Bartont fejelésért kiállították az eset után.

"Nem hibáztatom a játékvezetőket, becsapták őket. Félidőben elismerték, hogy nem látták az esetet. Igazából először elrántottak engem, utána pedig belém rúgtak" - írta Barton a Twitteren.

"A partjelző biztosan nem látta, legfeljebb azt, hogy Johnson hátraesik. Az én fejem egyáltalán nem mozdult, 25-ször visszanéztem. Azonnal bocsánatot kérnék, ha csináltam volna valamit, de nem fejeltem le senkit. Sajnálom a társaimat és a szurkolókat. Remélem, a játékvezető is látja majd a felvételt, és rájön, hogy becsapták. Sokra ugyan nem megyünk vele, de azért ez is valami lenne" - elmélkedett a középpályás.

A QPR-Norwich meccs összefoglalója (Barton kiállítása 1:19-től)