Manchester City

Wayne Bridge heti 32 millió forintért üldögél a lelátón

A 31 éves védő mindössze egyszer lépett pályára 2011-ben a Manchester Cityben, de nem erőlteti a távozást.

Wayne Bridge

Nem Wayne Bridge éve volt a 2011-es esztendő a futballpályán. A Manchester City védője mindössze egy Carling Cup meccset játszott ebben az évben a felnőttcsapatban. Roberto Mancini menedzser már többször közölte, hogy nincs szüksége a 31 éves játékos szolgálataira, de ő nem rohan fejvesztve a klubtól. Bridge 2009 januárjában 12 millió fontért igazolt a Chelsea-től a Cityhez, ahol három év alatt mindössze 58 mérkőzésen lépett pályára. A korábbi angol válogatott védő a napokban kijelentette, hogy Roberto Mancini egyáltalán nem áll vele szóba, amit az olasz szakember cáfolt.

"Bridge azt mondta, hogy én nem beszélek vele, de ez nem igaz. Két éve mondtam Wayne-nek, hogy nem része a terveinknek, és ha akar találni egy jó megoldást, akkor igazoljon el máshova" - jelentette ki az Inter egykori edzője, aki szeretné, ha Bridge már a következő átigazolási szezonban elhagyná a klubot.

Mancini azt is megpendítette, hogy mi lehet az oka annak, hogy a legtöbbször lelátóra száműzött játékos egyáltalán nem sietteti a távozást. A szakvezető szerint Bridge-et a heti 90.000 fontos (32 millió forintos) fizetése motiválja, de ezt a futballista természetesen tagadta.