Átigazolás

Ügynöke szerint az Anzsi ajánlatot tett a Tottenhamnek Pavljucsenkóért

A Tottenham Hotspur orosz csatára, Roman Pavljucsenko januárban visszatérhet hazájába, miután Dzsudzsák Balázs együttese, az Anzsi Mahacskala konkrét ajánlatot tett érte.

Konkrét ajánlatot tett érte az Anzsi, ami ráadásul nagyon jónak tűnik. El fogja fogadni, ha nem kap ennél jobbat ArtemovPavljucsenko Adebayor, Defoe és van der Vaart mögé szorult a Tottenham belső rangsorában, az ősszel többnyire csak az Európa Liga-meccseken volt ott a kezdőcsapatban. Mivel nem számít javulásra, váltani akar a januári átigazolási szezonban, és jelenleg az Anzsi Mahacskala tűnik a legkomolyabb kérőjének.

 

Roman Pavljucsenko örül egy góljának a Tottenham Hotspur mérkőzésén 2011-ben

Bár a Spurs korábbi hírek szerint Buzsáky Ákos együttesével, a Queens Park Rangersszel tárgyalt a csatárról, ügynöke, Oleg Artemov szerint Dzsudzsák Balázs dagesztáni klubja igen előnyös ajánlatot tett érte.

"Kezdetben Roman egyáltalán nem foglalkozott az Anzsival. Nem volt ellenére, hogy hazamenjen Oroszországba, de nem Mahacskalába akart kerülni. Mostanra viszont elege lett a bizonytalanságból, és játszani akar. Konkrét ajánlatot tett érte az Anzsi, ami ráadásul nagyon jónak tűnik. El fogja fogadni, ha nem kap ennél jobbat" - mondta Artemov.

Nagy tehát az esély arra, hogy Pavljucsenko eligazol a Tottenhamtől, bár Harry Redknapp, a csapat menedzsere korábban úgy nyilatkozott, hogy csak akkor engedi el a játékost, ha meglesz a helyettese.