Karrier

Malouda elégedetlen sorsával, elhagyhatja a Chelsea-t

A Chelsea francia középpályását zavarja, hogy nem kap elegendő játéklehetőséget, ezért az is elképzelhető, hogy januárban más csapatnál folytatja.

Malouda is távozna Londonból? A londoniakat 2007 óta erősítő futballista ugyan korábban alapembere volt a Chelsea együttesének, André Villas-Boas érkezésével valamelyest a háttérbe szorult. A fiatal portugál mindössze négy alkalommal jelölte a kezdőcsapatba a franciát, akit érthető módon ez nem igazán tölt el boldogsággal.

"Nem vagyok elégedett a pályán töltött idővel - mondta a francia Canal+-nak Malouda. "Ez igy nagyon lekorlátozza az ambícióimat, ezért boldog sem lehetek. Ha el kell mennem, elmegyek".

A 31 éves játékos iránt korábbi hírek szerint élénk érdeklődést mutat a Paris Saint-Germain, valamint az Anzsi Mahacskala is, de Malouda tagadta, hogy beszélt volna az orosz csapat képviselőivel.

Nagyon úgy látszik, hogy Villas-Boas valóban új csapatot épít a Stamford Bridge-re, hiszen több korábbi kulcsember is távozhat a közeljövőben. Nicolas Anelka már alá is írt Kínába, a brazil Alex még csapatot keres, Drogba és Torres sorsa kérdéses, és Maloudához hasonlóan Frank Lampard sem kerül be rendszeresen a kezdőbe.