Kaposvár

Nálunk a Karácsony azt jelenti, hogy együtt a család - Sisa Tibor

A Kaposvári Rákóczi vezetőedzője az ünnepek alatt sem tudja kizárni a labdarúgást az életéből.

Már téli pihenőre vonultak a Kaposvári Rákóczi NB I-es futballcsapatának tagjai. A zöld-fehérek vezetőedzője, Sisa Tibor is hazautazott Nógrád megyébe, ahol családjával együtt ünnepel.

"Valóban így van, és egy erőteljes családegyesítési programot szeretnék végrehajtani az előttünk álló napokban - mondta a Kaposvár hivatalos oldalán az 51 esztendős Sisa Tibor. - Év közben hárman három felé vagyunk, és nálunk a karácsony azt jelenti, hogy együtt a család. Az ember innen merítheti az erőt, és fontos, hogy tudja jól, kik azok, akikre számíthat. Sisáéknál hagyományos karácsony van, semmi különös, semmi olyan, ami exkluziv dolgot jelentene...

Arra a kérdésre, hogy ki tudja-e zárni a futballt legalább Karácsony alatt egyértelmű választ adott.

"Több mint 25 éve edzősködöm, úgyhogy nem... Ha kocsit vezetek, akkor is forog a fejem, mit lehet csinálni, kin lehet és kell segíteni. Ha sövényt metszek, akkor is az jut eszembe, hogyan kellene focizni. Talán éjszaka nem a focival álmodom. Ilyenkor, év végén talán könnyebb egy kicsit. Szezon közben minden meccset úgy nézek a televízióban, hogy szakmai szemmel elemzem a látottakat, tollal, papírral a kezemben. Most talán majd megnézek néhány meccset, kizárólag az élvezetért.."