Karrier

Bodnár László a DJ pult mögül szerződne Dubajba vagy Katarba

Ha a DVSC egykori védője nem tudna külföldre szerződni, szívesen folytatná egy magyar csapatban.

Bodnár László a DJ pult mögött

Bodnár László 1996-ban a DVSC-ben kezdte profi pályafutását. A nagy munkabírásáról és távoli lövéseiről híres jobbhátvéd aztán játszott az ukrán Dinamo Kijevben, a holland Rodában és az osztrák Salzburgban is, majd 2009 augusztusában igazolta le újra a Loki. Bodnár akkor mindössze egy évre írt alá a Lokihoz, de idő előtt távozott. Ezután ismét a Salzburghoz szerződött. Bodnár László a nyáron azonban újra munka nélkül maradt, mivel az osztrákok nem hosszabbították meg a szerződését.Azóta több klubbal is hírbe hozták, de jelenleg DJ Hooper néven lemezlovaskodik.

„Nagyon sok barátom foglalkozik zenével, s mivel én magam is nagyon szeretem a zenét, tanultam tőlük ezt-azt. Varga Balázs barátom segített sokat, de később egyedül is elkezdtem ügyeskedni” - mondta Bodnár László a Dehir.hu kérdésére.

A játékos elmondta, egyelőre nem szeretne új karriert, pár évig még futballozna. Most épp dubaji és katari kluboktól kapott megkeresést, s bízik benne, hogy külföldre tud szerződni.

„Ha ez nem jön össze, akkor valószínűleg valamelyik magyar csapatban folytatom. Sok volt ez a fél év kihagyás” - jelentette ki a jobbhátvéd.