Átigazolás

Beckham tagadja, hogy megegyezett volna a PSG-vel

  • MTI

Több francia lap is arról írt szerdai számában, hogy David Beckham már megegyezett a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával, az angol futballista menedzsmentje azonban cáfolja ezen információkat.

Beckham tagad, de a sajtót nem lehet átverni

A megállapodásról a legnagyobb francia újságok - a L,Equipe és a Le Parisien - is kész tényként írtak mai számukban, olyan adatokkal is alátámasztva az értesülést, hogy a 36 éves angol sztárjátékos havi 800 ezer eurót keres majd a néhány hónapja katari tulajdonba került párizsi csapatnál.

"David még egyetlen klubhoz sem kötelezte el magát. A szerződéséről szóló hírek hamisak" - áll a  futballista ügyeit intéző iroda közleményében.

Jelen állás szerint Beckham és a PSG közötti tárgyalások folyamatban vannak, de még az sem zárható ki, hogy marad eddigi csapatánál, a tengerentúli profiliga, a MLS bajnokságát novemberben megnyerő Los Angeles Galaxynál, melynél öt éven keresztül játszott.

Az amerikai szerződése előtt a Manchester Unitednél és a Real Madridnál szerepelt 115-szörös válogatott játékosnak az a célja, hogy olyan csapatban játsszon, melyből van esélye bekerülni hazája londoni olimpián induló válogatottjába.