Átigazolás

A Grémio jobbhátvédjéért 15 millió eurót adna a Real Madrid

A Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho a Gremio játékosának, Mário Fernandesnek a leigazolását tervezi a télen, aki a védelem jobb oldalán lenne bevethető.

Mário Fernandes lehet az új Cafú?

José Mourinho mindenképpen meg szeretné erősíteni télen a Real Madrid védelmének jobb oldalát. Mivel Sergio Ramos saját kérésére inkább a védelem közepén szeretne szerepelni, valakit mindenképpen igazolni szeretne a portugál vezetőedző. Meg is van a kiszemelt, aki nem más, mint Mário Fernandest, a brazil Gremio játékosa.

Egy kisebb kötélhúzás vár a Real Madrid és a brazil klub képviselőire, a királyiak ugyanis 15 millió eurónál többet nem szeretnének adni a játékosért, Paulo Odone, a Gremio elnöke pedig 20 millióban jelölte meg Fernandes vételárát. Ugyanakkor egy játékosért, aki még nem is volt válogatott, a 15 milliós ajánlat sem tűnik rossznak. A 21 éves játékost már tavaly szeptemberben is hívta Mano Menezes kapitány a nemzeti csapatba, de akkor lemondta a szereplést, mondván, hogy a klubjára szeretne összpontosítani.

A Real Madrid ugyanakkor nem egyedüli érdeklődő a játékos iránt, ugyanis a CSZKA Moszkva, a Bayern München és az AC Milan is a lehetséges vevők között van. Fernandes a klasszikus "támadó" brazil jobbhátvéd, de védekezésben nagyon hatékony és 190 cm-es magassága miatt fejjátéka is átlagos felüli.