Arsenal

A Zenit és a Lokomotiv vinné Arsavint, Wenger kivár

Az Arsenal orosz válogatott támadója pocsék szezont tudhat maga mögött, de nem biztos, hogy már januárban távozhat a csapattól.

Arsavin távozhat Londonból

Nem sok ideje lehet hátra az Arsenalnál Andrej Arsavinnak. Az orosz futballista 2009-ben nagy reményekkel szerződött az Ágyúsokhoz, de idővel kiszorult a csapatból. Ebben a szezonban szinte kivétel nélkül csak a kispadon adott neki helyet Arsene Wenger, a 30 éves játékos pedig a bizonyításra kapott perceiben sem mutatta, hogy helye lenne a csapatban.

A londoniak nagy erőkkel dolgoznak a csapat megerősítésén, Lukasz Podolski, Mario Götze és Thierry Henry érkezése sem kizárható, így az orosznak egyre inkább el kell gondolkodni, hol szeretné folytatni a pályafutását. A hírek szerint egykori klubja, a Huszti Szabolcsot is soraiban tudó Zenit Szentpétervár és a Lokomotiv Moszkva is szívesen látná a soraiban.

A Lokomotiv csak kölcsönbe szeretné venni hat hónapra a válogatott támadót, de Arsene Wenger kivár. Az Arsenal francia menedzserének ugyanis januárban pótolnia kell az Afrikai Nemzetek Kupáján szereplő Gervinhót. Amennyiben az áhított igazolások nem jönnek össze, jobb híján Andrej Arsavin is szerepet kaphat az ínséges időszakban.