Bulvár

Nicklas Bendtner ezúttal kocsikat tört, őrizetbe vették

Őrizetbe vették Angliában a Sunderland két futballistáját, Nicklas Bendtner-t és Lee Cattermole-t, akik a vád szerint december 6-án Newcastle-ben randalíroztak.

Bendtner újabb botrányt okozottA northumbriai rendőrség szóvivőjének tájékoztatása szerint két 23 éves férfit vettek őrizetbe, akik a gyanú szerint december 6-án este 10 órakor Newcastle belvárosában több autóban is komoly károkat okoztak. Az angol sajtó már kiderítette, hogy a két renitens Nicklas Bendtner és csapattársa, Lee Cottermole.

Hogy pontosan mit csináltak, és hogy valójában hány gépjárművet rongáltak meg, azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, mint ahogy a Sunderland sem kívánt reagálni az üggyel kapcsolatban. 

Cottermole 2009 óta erősíti a Fekete Macskákat, akkor 6 millió fontért cserébe hagyta el a Wigan együttesét. Nicklas Bendtner ugyan az Arsenal játékosa, de ebben a szezonban kölcsönjátékosként a Sunderlandben futballozik.

A dán futballista az utóbbi időben botrányt botrányra halmoz: az ominózus hétvégén a Wolverhampton elleni mérkőzés előtt a Garry Speed emlékére tartott egyperces megemlékezés alatt viselkedett tiszteletlenül, a hétvégén pedig egy koppenhágai pizzériázóban csinálta a balhét - meglehetősen ittas állapotban.

A két játékost óvadék ellenében szabadlábra engedték, de aligha ússzák meg ennyivel a dolgot.