Bajnokok Ligája

Az Arsenalnál örülnek, hogy elkerülték a Barcelonát

  • VNA

A két manchesteri sztárcsapat kiesése után már csak két angol együttes várhatta a Bajnokok Ligája péntek déli sorsolását. A Chelsea és az Arsenal is idegenben kezd, de nem lesz könnyű dolguk.

A péntek délben elkészített BL-sorsolás egyik legpikánsabb párharcának ígérkezik a Napoli-Chelsea találkozó. "Nehéz lesz a továbbjutás. Ez viszont egy nagyszerű lehetőség a számunkra. Sokkal melegebb fogadtatásra számíthatunk így, mint ha egy orosz csapat lenne az ellenfelünk. Új tapasztalat lesz számunkra az olaszok elleni párharc, de jó hangulatban várjuk" - nyilatkozta a sorsolásról David Barnard, a Chelsea klubtitkára.

Az Arsenal szintén Olaszországba látogat majd a párharc első találkozóján, ahol a Milan ellen hasonlóan nehéz lesz számára a továbbjutás. "Már nagyon várjuk a két mérkőzést. Csoportgyőztesként egy telt házas San Siróban léphetünk fel, majd pedig hazai közönség előtt juthatunk tovább - ezek fantasztikus pillanatok lehetnek az Arsenal életében. Az utóbbi két évben a Barcelona ellen véreztünk el az egyenes kieséses szakaszban. Jó, hogy most harmadjára elkerültük a spanyolokat" - tette hozzá az Arsenal titkára, Davis Miles.