AS Roma

Francesco Totti a távozással fenyegetőzik

Az AS Roma ikonjának számító 35 éves középpályás egyre nehezebben viseli az őt érő kritikákat, ezért az sem kizárt, hogy elhagyja a fővárosiakat.

Totti elhagyná szeretett klubját? Meglehetősen indulatosan nyilatkozott nemrégiben az olasz futball közelmúltjának egyik legnagyobb sztárja, Francesco Totti.

A Farkasok kapitánya Luis Enrique érkezésével kicsit mintha kiesett volna a "pixisből", a Serie A-ban mindössze hét találkozón lépett pályára, gólja még ebben a szezonban nincs. Legutóbb a Juventus elleni rangadón a pályán volt az irányító, de a második félidőben sorsdöntőnek tűnő pillanatban - 1-1-es állásnál - kihagyott egy büntetőt, ami után ismét megtalálta őt néhány szimpatizáns.

"Egyre gyakrabban gondolok arra, hogy elhagyom a csapatot. Elkeserít, mikor hallom a szurkolók megnyilvánulásait. Ha van valami problémájuk azzal, hogy  a Romában vagyok, elgondolkozom a távozáson." - mondta a Sky Sport Italiának Totti.

A most 35 éves támadó középpályás valódi legendája a Farkasoknak: 1993 óta, közel 19 éve szolgálja hűségesen a fővárosiakat, ez idő alatt 619 alkalommal húzta magára a csapat mezét, mely mérkőzéseken 262 gólt szerzett - mindkét vonatkozásban a klub csúcstartója.

Úgy tűnik, nem éppen a legszebb módon fejeződik be az olasz bajnokságban hosszú évekig meghatározó szerepet betöltő labdarúgók karrierje, elég, ha Alessandro Del Piero vagy éppen Filippo Inzaghi esetére gondolunk.