Karrier

A Videoton támadója ott lesz az Afrikai Nemzetek Kupáján?

Sajtóhírek szerint a januárban kezdődő afrikai kontinenstornára készülő angolai válogatott szövetségi kapitánya elképzelhető, hogy meghívja a Videotonban légióskodó Evandro Brandaót is.

Evandrót váratlanul érte a hírLito Vidigal fejében egyelőre még csak körvonalazódik az a csapat, amely sikeresen szerepelhet majd a jövő év elején esedékes tornán, internetes források szerint pedig elképzelhető, hogy a Videoton játékosa, Evandro is "képbe" kerülhet a szakembernél.

"Tegnap hallottam először erről a hírről, egy ismerősöm szólt nekem, mert olvasta az interneten, hogy szóba került a nevem Lito Vidigalnal. Természetesen nagyon meglepődtem a hír hallatán, hiszen nem is gondoltam arra, hogy valaha felmerül a nevem az angolai válogatottnál. Korábban játszottam a portugál utánpótlás-válogatottban, de mivel a felnőtteknél még nem mutatkoztam be, ezért van rá lehetőségem, hogy az angolai nemzeti csapatban szerepeljek. Egyelőre azonban nem foglalkoztat ez a dolog, hiszen személyes megkeresés még nem történt az angolai válogatott részéről. Amennyiben erre sor kerülne, akkor leülök a menedzseremmel, valamint az edzőmmel Paulo Sousával, és kikérném az ő véleményüket, hogy a számomra legjobb döntést hozzam meg. Az biztos, hogy nem mindennapi lehetőség lenne számomra, de nem szeretnék elhamarkodott döntést hozni, ezért is egyeztetnék azokkal az emberekkel, akiknek a véleménye fontos számomra" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Evandro.