Barcelona

A Marca hazudik, minden kerettaggal számolok - Guardiola

A Barcelona vezetőedzője cáfolta, hogy David Villa hamarosan távozna a klubtól, de a madridi meccs óta nem beszélt a támadóval.

Guardiola mindenkire számít - Fotó: AFP

Ahogy arról beszámoltunk, a Marca mai száma arról ír, hogy a Barcelona azt tervezi, hogy a jövő nyáron eladja David Villát. Mint ismert, a gránátvörös-kék alakulat 40 millió eurót fizetett a játékosért, aki 2010 május 19-én négy évre szóló szerződést kötött a klubbal. A spanyol lap szerint a 30 éves játékos jövője a Premier League-ben lesz, a Chelsea, a Liverpool és az Aston Villa is szívesen látná. Ez azt követően merült fel, hogy Villa csak a kispadon kapott helyet a hétvégi Real Madrid elleni El Clásicón.

Nos a pletykát (?) máris cáfolta Josep Guardiola, a katalánok vezetőedzője.

"A Marca hazudik. Nem beszéltem Villával a madridi mérkőzés után, minden jelenlegi kerettaggal számolok. Én vagyok az, aki a szezon során 25 különböző összeállításban játszatja a csapatot, mert úgy érzem, ez a legjobb dolog, amit tehetek. A legtöbb játékos, aki most velünk van, a szezon hátralévő részében és azután is maradni fog" - mondta a 40 éves szakember.

Villa eddig 75 fellépésén 32 gólig jutott Barcelona-mezben.