Bulvár

Nicklas Bendtner részegen arcoskodott egy dán pizzériában - videó

A Sunderland dán válogatott csatára egy koppenhágai pizzériában részegen hőbörgött, miután a személyzet megkérte, hogy fizesse ki a számláját.

Nicklas Bendtner, a Sunderland dán támadója Az Arsenal kölcsönjátékosaként idén a Sunderlandben futballozó Nicklas Bendtner csapata hétvégi bajnokija után hazaugrott Koppenhágába egy lazításra. A csatár barátnőjével és néhány barátjával a hátára vette a dán fővárost, majd miután megéheztek, betértek egy "hangulatos" pizzériába. A gondok akkor kezdődtek, mikor a "csapat" befejezte az étkezést, mert ekkor kiderült, hogy a csatárnál momentán nem volt készpénz. Az átlagember ilyen esetben leginkább fülét-farkát behúzza, és megpróbál valamilyen megoldást keresni a problémára - egy kis mosogatás a konyhában például -, csakhogy a "dán herceg" nem volt már szomjas ekkortájt.

Mikor a pizzéria személyzete felszólította a válogatott első számú gólfelelősét, hogy egyenlítse ki a számlát, ahelyett, hogy fizetett volna, vállalhatatlan stílusban kezdte el pocskondiázni a helyet.

"Tudod te, hogy ki vagyok én? Megvehetném az egész helyet" - ordította részegen Bendtner. "Igen, pontosan tudom, hogy ki vagy, de kicsit arrogáns vagy, ezért nem kapsz ingyen pizzát" - válaszolta neki az egyik ott dolgozó.

"Ki....ul bunkón viselkedett, úgy játszotta az eszét, mintha övé lenne a hely. Akik ott voltak értetlenül nézték a jelenetet, és csóválták a fejüket" - ezt pedig már egy vendég mondta, aki éppen Bendtnerék mögött állt a sorban.

A szemtanúk bevallása szerint végül két fiatal lány fizette ki a mintegy 14 font értékű számlát Bendtner helyett, aki az eset után a társaságával egy taxiba pattant, és folytatta az éjszakázást.

A Sunderland támadója a közelmúltban már "levizsgázott" illemtanból: a Wolverhampton-Sunderland találkozón nem éppen illendően viselkedett, amikor a tragikus körülmények között elhunyt Gary Speed tiszteletére tartott egyperces tapsolás során nevetgélt, valamint a vállát húzogatta.