Átigazolás

A Tottenham felajánlotta Pavljucsenkót Buzsáky csapatának

Ügynöke szerint a Tottenham Hotspur felajánlotta megvételre a Queens Park Rangersnek csatárát, az Eb-bronzérmes Roman Pavljucsenkót.

Pavljucsenko a bajnokságban eddig csak kétszer lépett pályára, akkor is csereként, így nem sok szerepe volt a Tottenham augusztustól múlt vasárnapig tartó veretlenségi sorozatában, ellenben az Európa Ligában rendszeresen szerepet kapott, és csapata valószínűleg ki fog esni a sorozatból. A csatár tehát mindenképp háttérbe szorult az együttesen belül, így nem meglepő, hogy nem ragaszkodnak hozzá.

Roman Pavljucsenko, a Tottenham Hotspur csatára fejel a Shamrock Rovers kapujába a két csapat Európa Liga-mérkőzésén 2011 szeptemberében

"A Tottenham felajánlotta Romant a QPR-nak" - mondta a játékos ügynöke, Oleg Artemov. "Megvan ehhez a joguk, hiszen szerződésük van Romannal. Mielőtt azonban komolyabban beszélgetnénk az ügyről, át kell gondolnunk a részleteket."

Harry Redknapp, a Spurs menedzsere ugyanakkor korábban már elmondta, hogy mielőtt elengedné Pavljucsenkót, szüksége lesz egy játékosra, aki pótolja. Artemov is megerősítette, hogy a QPR megkeresése nem a szakember ötlete volt: "Beszéltem Harryvel, és fontos leszögeznünk, hogy nem ő ajánlotta fel Romant a Rangersnek."

Redknapp tehát valószínűleg csak addig ragaszkodik a csatárhoz, amíg nem tudja pótolni, így jó esélye van rá, hogy már januárban klubot váltson.