DVSC

Sokat jelentene, ha válogatott lennék - Korhut Mihály

A DVSC játékosa bizakodva tekintett a szezon elé, de arra ő sem számított, hogy egyetlen vereséget sem szenvednek majd el.

Korhut Mihály elégedett lehet - Fotó: haon.hu

Korhut Mihály az előző szezonban még Kaposváron szerepelt kölcsönben, és maga sem hitte volna, hogy a 2011-es év végén a DVSC szurkolói a legjobb védőnek választják. A balhátvéd mind a 17 bajnokin pályára lépett, ami kiemelkedő mutatónak számít az élvonalban.
 
"Mindig is az volt a vágyam, hogy a DVSC NB I-es csapatában futballozzak. Herczeg Andrásnál már sikerült, akkor egy álmom vált valóra, de később nem sok esélyem volt bekerülni. Amikor Eli bá’ lett a vezetőedző Debrecenben, reménykedtem abban, hogy igényt tart rám. Megkaptam a lehetőséget tőle, bízik bennem, amit jó teljesítménnyel szeretnék meghálálni. Örülök neki, hogy nem csak a szurkolók, de a szakemberek is szóba hozzák a nevemet, ha a válogatottról van szó. Nagyon sokat jelentene nekem, ha tagja lennék a nemzeti csapatnak. Talán még egy kicsit korai, de azon leszek minden meccsen és edzésen, hogy még jobb legyek, és talán egyszer megkapom a meghívót" - mondta a dvsc.hu-nak a 23 éves játékos.
 
Korhut bizakodó volt a szezon előtt, de arra nem számított, hogy az évet kimagasló teljesítménnyel zárják.
 
"Bizakodva tekintettem a szezon elé, reméltem, minden sorozatban helytállunk majd, és szép eredményeket érünk el, de szerintem arra senki nem számított, hogy egész ősszel egyetlen vereséget sem szenvedünk el. Nagyon szép teljesítmény, jó magasra is tettük a lécet, ugyanakkor elég erősnek tartom a keretünket, ezért egy hasonlóan szép tavaszra számítok. Mindenképpen azért dolgozunk majd keményen, hogy folytassuk a jó sorozatot."