Tottenham

Redknapp üzent a Chelsea-nek: Modric nem eladó

A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp figyelmeztette a Chelsea és a Manchester United elöljáróit, hogy felesleges Luka Modricért ajánlatot tenniük.

Redknapp nem engedi legjobbjait - Fotó: AFP

A hírek szerint a Chelsea és a Manchester United is rohamot készít indítani télen a Tottenham horvát középpályásáért, aki azonban továbbra sem eladó.

"Nem akarjuk eladni a legjobb játékosunkat, sem senki mást januárban. Megtartjuk az értékeinket, nem árusítjuk ki a keretet. Ez az üzenet tőlem és a klub elnökétől. Nem akarjuk gyengíteni a csapatot" - jelentette ki az angol szakember.

Redknapp kitért azokra a játékosokra, akiket szóba hoztak a Tottenhammel mostanában.

"Alex egy jó játékos, de nem érdeklődünk iránta. Gary Cahillnek mindig nagy rajongója voltam, megpróbáltam már párszor leigazolni. De ő csak akkor jöhetne, ha valaki távozik. Nicolas Anelka szintén remek játékos. Mind a három említett jó játékos, de leszögezem, hogy nem érdekelnek minket. Persze attól függ, mi történik.." - hagyta meg a kiskaput a szakember.

A Chelsea egyébként nyáron 40 millió fontos ajánlatot is tett Modricért, de Daniel Levy, a Tottemham elnöke világosan kijelentette, hogy a futballista senkinek, semmi pénzért sem eladó, ahogyan a Spurs menedzsere, Harry Redknapp sem szándékozott megválnia a horvát válogatottól.