Haladás

Január elejéig Aczél Zoltán marad az edző

A szombathelyieknél ma határoznak arról, ki irányítsa a csapatot, úgy tudni, Aczél Zoltán még bizalmat kaphat.

Aczél Zoltán maradhat az edző - Fotó:telesport.hu

A Haladás Sopron Bank tulajdonosai ma délután 17 órakor taggyűlést tartanak. A rangado.hu információi szerint a többségi tulajdonos és a kisebbségi tulajdonosok is úgy látják, hogy az előzetesben lévő Aczél Zoltán ügyében rengeteg még a kérdőjel és a tisztázásra váró dolog, ezért nem sürgetik a döntést.
Az oldalnak sikerült elérnie a többségi tulajdonos képviselőjét, Marton Zsoltot, aki megerősítette a hírt.

"A tulajdonosok részéről egyhangú döntés várható, miszerint nem nevezünk meg új vezetőedzőt - közölte Marton Zsolt. - A helyzet munkajogi rendezése zajlik éppen, a csapat felkészülését pedig a korábbi másodedző, Székely Tibor látja el, ő teszi meg az átigazolásokkal kapcsolatos szakmai javaslatokat is, tehát van munka ilyenkor is.

Szombathely egyik alpolgármestere azt mondta, ezzel a döntésükkel nem Aczél Zoltánnak üzennek.

"A tulajdonosok nem üzennek, hiszen nem feladatunk az, hogy üzenjünk - jegyezte meg Marton. - Aczél Zoltán szombathelyi működésével kapcsolatban korábban, és a mostani eljárás során sem vetődött fel semmiféle visszásság, mi kizárólag ezt tudjuk megítélni. Ha ezzel ellentétes információnk lesz, akkor természetesen intézkedni fogunk. Január elejéig fenntartható ez az állapot."