Győr

Djordjevics, Sztanisics és három másik játékos szerződését is meghosszabbították

A Győri ETO öt játékosával is szerződést hosszabbított pénteken. Vladimir Djordjevics, Valentin Babics, Lazar Sztanisics, Fehér Zoltán és Szabó Ottó is elkötelezte magát a következő évekre az NB I második helyezettjénél.

Győri ETO FCAz eto.hu beszámoljója szerint Vladimir Djordjevics az egyetlen az öt játékos közül, akiknek nem most nyáron, hanem 2012. december 31-én járt le a korábbi szerződése, a légiós ezt hosszabbította meg 2 évvel, vagyis ő 2014. december 31-ig az ETO játékosa marad.

Valentin Babics 3 éves szerződést kötött, ő 2015. június 30-ig kötelezte el magát. A többiek két éves hosszabbításban egyeztek meg a klubbal, így Szabó Ottó, Fehér Zoltán és Lazar Sztanisics egyaránt 2014. június 30-ig hosszabbította meg kontraktusát az egyesülettel.

Miután Völgyi Dániel pár héttel korábban meghosszabbította a szerződését a klubbal, Takács Ákos pedig idén januárban kötelezte el magát három és fél évre, így gyakorlatilag mind a 7 játékos, aki a védelemben szerephez jutott az idei bajnoki sorozatban, legalább még két és fél idényt együtt játszhat.