Bajnokok Ligája

Őrült érzés, hogy ott vagyunk a nyolcaddöntőben - Hamsík

A Bajnokok Ligája A jelű négyesében a Napoli 2-0-ás győzelmet aratott a pont nélküli Villarreal otthonában a csoportkör zárófordulójában, és továbbjutott. A találkozó után a két gólszerző, Gökhan Inler és Marek Hamsík is a fanatikus nápolyi szurkolókat méltatta.

A Napoli 2-0-ás győzelmet aratott a pont nélküli Villarreal otthonában a csoportkör zárófordulójában, és továbbjutott. A két gólszerző, Gökhan Inler és Marek Hamsík is a fanatikus nápolyi szurkolókat méltatta."Ez hihetetlen, őrült érzés, bejutottunk a nyolcaddöntőbe! Nagyon boldogok vagyunk, 21 év után értünk el ilyen fantasztikus eredményt" - örvendezett a szlovák támadó, aki a szurkolók szerepét is kiemelte. "A Napolinak őrült rajongói vannak, amit az is bizonyít, hogy ötezren kísértek el minket Spanyolországba."

"Amikor kisorsolták a csoportbeosztást, tudtuk, hogy a legnehezebb négyesbe kerültünk, végül 11 pontot gyűjtöttünk, ami nagyszerű teljesítmény. Most arra várunk, hogy kiderüljön, melyik csapat lesz az ellenfelünk a következő körben" - tette hozzá Hamsík.

"Igen, feszültek voltunk és idegesek, az első félidő nagyon nehéz volt, tudtuk, hogy meg kell nyernünk a mérkőzést - ezt már az első gólt szerző Gökhan Inler mondta. - A gólom felszabadított minket, a játékunk feljavult, a befejezés pedig mesés volt. Ez volt az első találatom a Napoli mezében, ezért a szurkolóinknak ajánlom a gólt" - tette hozzá a nyáron az Udinesétől érkezett svájci középpályás.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párosításait december 16-án, pénteken sorsolják ki.

Villarreal-Napoli:


Bajnokok Ligája
A-csoport 6. forduló
Manchester City (angol)-Bayern München (német) 2-0 (1-0)
gól: Silva (37.), Toure (52.)
Villarreal (spanyol)-Napoli (olasz) 0-2 (0-0)
gól: Inler (65.), Hamsik (77.)
Bajnokok Ligája A-csoport
végeredmény
1. Bayern München 6 4 1 1 11 6 13 p
2. SSC Napoli 6 3 2 1 10 6 11 p
3. Manchester City 6 3 1 2 9 6 10 p
4. Villarreal 6 0 0 6 2 14 0 p