Debrecen

Nagyon örülnék, ha magamra húzhatnám a címerest mezt - Mészáros Norbert

Az eltiltását letöltő Mészáros Norbert alapembere lett az őszi idény veretlenül záró Debrecennek, a játékos a csapat hivatalos honlapjának értékelte csapata és saját maga teljesítményét.

Mint ismert, a védőt még tavaly tiltotta el az UEFA azzal az indokkal, hogy nem tett eleget jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták megvesztegetni. Csakhogy senki nem kereste meg ilyen szándékkal, így nem is volt mit jelenteni, mindenesetre a CAS nem véletlenül mentette fel májusban a játékost, aki a bajnoki rajton rögtön megkapta a lehetőséget Kondás Elemér vezetőedzőtől, és a viszontagságos időszak ellenére jó teljesítményre volt képes, ami után néhányan már a válogatottba követelték a hátvédet.
Mészáros Norbert"Nyilván nagyon örülnék, ha magamra húzhatnám a címeres mezt, hiszen egy játékos életében az a csúcs, ha a válogatottban szerepelhet. Úgy gondolom ugyanakkor, hogy ha csak gondolatban felmerült volna a nevem a nemzeti csapatnál, akkor már behívtak volna." - értékelte reálisan a helyzetét Mészáros a dvsc.hu-nak. A Loki védelme kapta a legkevesebb gólt az NB I-ben, de Mészáros szerint ez nem csak a védelemnek köszönthető.

"Nagyon jól összeszoktunk a védőtársaimmal, a felkészülési mérkőzések nagy részében is már ilyen felállásban szerepeltünk. Örülök, hogy a legkevesebb gólt kaptuk, egy hátvéd számára ez nagy boldogság, de rögtön le is szögezném: az egész csapat érdeme, hogy így alakult."

És hogy mi várható a Debrecentől tavasszal?  "A legnagyobb riválisokkal idegenben játszunk majd. Mivel veretlenül zártuk az őszi szezont, még inkább kettőzött erővel küzdenek majd ellenünk a csapatok, hogy megszakítsák a sorozatunkat. Úgy érzem, ha továbbra is egységesek maradunk, mindenki százszázalékosan teljesít a mérkőzéseken, és nagyon jól sikerül a téli felkészülés, akkor továbbra is jó eredményeket leszünk képesek produkálni." - mondta Mészáros.