Milan

Nem beszélek Tévezről, mert megemelkedik az ára - Galliani

Az olasz bajnoki címvédő Milan elnöke elismerte, hogy tárgyalnak az argentin menedzserével, a Cityt azonban még nem keresték meg.

Carlos Tévez sors még nem dőlt el - Fotó:AFP

Jó esély van rá, hogy hamarosan lezáruljon Carlos Tévez ügye, ugyanis a Milan első embere, Adriano Galliani is megszólalt az ügyben. Korábban beszámoltunk róla, hogy az Antonio Cassano kiesése miatt csatárgondokkal küszködő Milan szívesen kölcsönvenné a Manchester City támadóját, de az angol klub kizárólag végleg szeretné őt eladni.

"Tévez a Manchester City játékosa - jelentette ki Galliani a Gazetta dello Sportnak. - Az angol klub felhatalmazott minket, hogy beszélhessünk az ügynökével, de a Cityvel még nem tárgyaltunk. Nem tudjuk, ők mit akarnak. Inkább nem beszélnék túl sokat Tévezről, mert az ára elkezd felfelé kúszni, ami nem jó. Ha télen valakit leigazolunk, az csatár lesz, hiszen a kieső Cassanót kell pótolnia a keretben."

Mint ismert, a City argentin támadója megtagadta a pályára lépést a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-találkozón. Ezt követően Roberto Mancini, a csapat menedzsere elmondta, nem akarja többet a klubban látni. A Manchester City továbbá 1 millió fontra büntette, ami a maximális büntetési tétel volt a szabályok szerint. A hivatásos futballisták szervezete azonban nem járult hozzá ahhoz, hogy a klub négyheti fizetésétől megfossza Carlos Tévezt, és megfelezte a szerintük renitenskedő játékos büntetését. A csatár csak a csapattól elkülönítve, egyedül edzhetett, pár hete azonban engedély nélkül hazautazott Argentínába, ahol most is tartózkodik.