Átigazolás

A madridiak válogatott szélsője a Galatasaray játékosa lesz?

Elismerte a Galatasaray vezetősége, hogy tárgyalásokat folytatnak az Atlético Madriddal José Antonio Reyes megszerzéséről.

Reyes újra légiósnak állhat

A török bajnokságban pillanatnyilag a Fenerbache mögött a második helyen álló isztambuliak 4 millió eurót kínálnának a korábbi spanyol válogatott szélsőért. A török klub azután vetett szemet Reyesre, miután a 28 éves támadó  novemberben kiesett Gregorio Manzano vezetőedző kegyeiből.  Unal Aysal, a Galatasaray elnöke a török rádiónak elismerte a megkeresés tényét. "Találkoztunk Reyesszel, és amennyiben Fatih Terim vezetőedző zöld utat ad az ügyletnek, a játékos akár már szerdán itt lehet" - állítja a klubvezető.

A törökök már a nyáron is szerették volna megszerezni az egykori Arsenal és Real Madrid-játékost, de akkor a futballista visszautasította az ajánlatukat. "Reyes akkor nem akart idejönni, de most meggondolta magát és szívesen lenne a Galatasaray játékosa" - mondta Aysal, aki megjegyezte: a 4 milliós összeg csupán a harmada annak, amit az Atlético fizetett Ardan Turanért annak idején.