NB I

A Győr és a Videoton által csábított Batik Bence a Fradié lehet

Batik Bence a Szeged 2011-nél kikerült a keretből, ha az orvosi vizsgálatok is rendben lesznek, hamarosan zöld-fehérre cserélheti a kék-fekete-fehér mezt.

Batik Bence lehet az első igazolás - Fotó:sport1tv.hu

Batik Bence a Szeged 2011 NB II-es csapatának meghatározó tagjává nőtte ki magát, kilenc mérkőzésen három gólt szerzett, ám mivel a felkínált szerződést nem fogadta el, kikerült az együttes keretéből.

Azóta játszott a megyei I. osztályban Kiskundorozsmán, illetve az NB I-es UTC futsalcsapatában is. A Délmagyar úgy tudja, a Győrrel is tárgyalt a középpályás, az MTK-nál edzett is, ami után Garami József marasztalta, hívta a Videoton, illetve szóba került még a Paks is, ám végül egyik sem lett a fiatal játékos csapata.

"A Fradi azért csak a Fradi - nyilatkozta a 18 éves középpályás. - Az egykori szegedi és ferencvárosi játékos, Schultz Levente képvisel, az első csapat keretéhez kerülhetek, de nem szeretnék semmit sem elkiabálni, ezért beszélek még mindig feltételes módban. Ami biztos, a héten Székesfehérváron egy tüzetes orvosi vizsgálat vár rám, utána megköthetjük a szerződésem. Iskolámban nem lehet akadály a költözés, hiszen magántanuló vagyok. Most az a lényeg, minél többet játsszak, ám azt még nem tudom, erre az NB I-es, az NB II-es vagy az U19-es Fradiban lehet a legnagyobb esélyem."