Juventus

Del Piero fejét nyolc öltéssel varrták össze, kórházban éjszakázott

A Cesena elleni bajnokin a Juventus csapatkapitányát Marco Rossi fejbe rúgta, ami után a klasszis támadót hordágyon kellett levinni a pályáról. Miután összevarrták a sebet, Del Pierót bent tartották a kórházban megfigyelésre.

Del Pierót hordágyon kellett levinni a pályáról

Ha nehezen is, de végül begyűjtötte a három pontot a Cesena ellen hazai pályán a Juventus, amely így visszavette a tabella első helyét a Milan-Udinese duótól. A zebrák sikere azonban vezéráldozattal is járt: a találkozó 64. percében ugyanis hordágyon kellett levinni a pályáról Alessandro Del Pierót.

A torinóiak csapatkapitányát -  alighogy beszállt a játékba -  a Cesena játékosa, Marco Rossi olyan csúnyán fejbe rúgta, hogy a támadó fejéből patakokban folyt a vér. Miután a Juventus orvosi stábja nagy nehezen elállította a vérzést, a csapat közlése szerint nem kevesebb, mint nyolc öltéssel összevarrták a sérülést. "Végig eszméleténél volt, még a stadionban nyolc öltéssel összevarrták a sebet."  - állt a klub közleményében.

A 37 éves legendát ezután kórházba szállították, ahol az Ansa hírügynökség szerint kivizsgálták a futballistát. A CT vizsgálat megállapította, hogy nincsenek szövődményei a sérülésnek, de vasárnap éjszakára az orvosok bent tartották Del Pierót.