Karrier

Németh Krisztián álma a holland élvonal, de a Bundesliga 2-vel is beérné

A magyar válogatott támadója miatt a Pécs elleni Magyar Kupa mérkőzésen két külföldi együttes megfigyelője is ott ült a lelátón.

Németh Krisztián megint külföldre menne

Németh Krisztián ősz végén tért vissza az MTK-ba és az NB II-ben és a Magyar Kupában is gólokkal segítette a kék-fehér klubot.

"Persze, örülök, hogy segíthettem a klubot. Novemberben, amikor hazajöttem, azt mondtam, az MTK nem másodosztályú csapat. Örülök, hogy ezt most az élvonalbeli Pécs elleni Magyar Kupa-találkozón is bebizonyítottuk, hátrányból felállva megmutattuk, hogy nem szabad minket leírni."

A magyar válogatott támadója kijelentette, két külföldi csapat megfigyelője is ott volt a lelátón.

"A két kupameccsünkön ott ült két együttes megfigyelője is a lelátón. Jelenleg nem vagyok abban a helyzetben, hogy én dönthessek arról, melyik országban folytassam a karrierem. Számomra még a német másodosztály is remek lehetőség lenne, de az álmom továbbra is a holland élvonal. Januárra okosabbak leszünk. A bajnokság befejeződött, az MTK-val nincs több meccsünk, csütörtökön lesz az utolsó edzésünk. Utána sem állok le a munkával, egyedül, de edző irányításával készülök az év végéig. Remélem, hogy ennek köszönhetően minél jobb formában várom majd a januárt és a külföldi kihívásokat" - mondta a Blikknek a támadó.