Jótékonyság

Lovagolni szexi - szaftos képek lovaglótanoncokról

Címkék:

A Leedsi Egyetem lovaglói közösségének hét női tagja úgy döntött, hogy gyűjt egy kis pénzt a "Riding for the Disabled" (Lovaglás a sérültekért) jótékonysági szervezet számára, és készítettek egy naptárt. Maguk sem gondolták volna, hogy annyira jól sikerül, hogy ők lesznek egy Afganisztánban szolgáló zászlóalj hivatalos kabalái is. 

A hét brit lány csizmára és fehérneműre vetkőzött, hogy legalább 1000 fontot gyűjtsenek a korlátozott képességűeket támogató Riding for the Disabled egyesület számára. 

Erőfeszítéseik nem voltak hiábavalóak; miután a szexi naptár képei az Interneten is megjelentek, egy Afganisztánban szolgáló zászlóalj hivatalos kabaláinak választotta a lányokat. 

Abi Bishop, a januári üdvöske - forrás: rossparry.co.uk

Laura Fielding és Abi Bishop a júliusi képen - forrás: rossparry.co.uk

Laura Fielding, a klub elnöke a következőket nyilatkozta:

"Fantasztikus élmény és felszabadító érzés volt ilyen kevés ruhában lovagolni."

"Jó cél érdekében cselekedtünk, és mivel ez egy helyi szervezet, nyomon is tudjuk követni, hova megy a pénz."

A lányok először egy nap önkéntes munkával segítettek a szervezetnek, majd végül arra jutottak, hogy egy pajkos naptár lenne a legjobb módja a pénzgyűjtésnek, és pár hét alatt elkészítették a 12 majdnem-meztelen képet tartalmazó lovaglós kalendáriumot. 

A szervezet, amelyet 1987-ben alapítottak, önkéntesek által van fenntartva, és célja, hogy sérült embereknek megadják a lehetőséget, hogy lovaglással javítsanak közérzetükön és egészségükön. 

A lányok a katonáknak is támaszt nyújtanak - forrás: rossparry.co.uk
A szevezet pénzügyi felelőse, Emily Du Luart is nyilatkozott:

"Tudni akarom, hogy segítettünk olyan embereknek, akiknek nem sok alkalmuk van ilyesmit csinálni."

"Mi akkor lovaglunk, amikor csak tudunk, így akármennyit is tudunk gyűjteni, mindenképp segítség lesz azok számára, akiknek nincs lehetőségük így élni. Nem voltunk idegesek, hogy le kell vetkőznünk. Inkább az zavart minket, hogy három fok volt. Kicsit fáztunk. De mostantól semmi sem lesz ciki egymás között, ez biztos."

Alig kerültek fel a képek az Internetre, a "The Rifles" hadosztály ötödik zászlóalja kapcsolatba lépett a lányokkal, akik a katonáknak aláírt naptárakkal és levelekkel kedveskedtek, hogy emeljék a hangulatot Afganisztánban, ahol a fiúk 6 hónapig tartózkodnak.

Laura Fielding és Emily Du Luart, az októberi lovaglótanoncok - forrás: rossparry.co.uk

Sophie Dunston, a szeptemberi pin-up - forrás: rossparry.co.uk

"Nagyon meglepődtünk amikor a fiúk megkerestek minket. De persze ez rendkívül hízelgő, büszkék vagyunk és megtisztelve érezzük magunkat. Most hat hónapig a hivatalos kabaláik vagyunk, mindegyikünknek van egy levelezőpartnere a zászlóaljból."

A naptárból 250 példány készült, de a nyomtatók folyamatos készenlétben vannak. 

A lányok a "Riding for the Disabled" szervezet számára gyűjtenek - forrás: rossparry.co.uk
Itt teljes felszerelésben a lelkes lovaglók - forrás: rossparry.co.uk