Női kézilabda

A szövetségi kapitány szerint nem az eredmény a fontos a Kárpát Kupán

A magyar női válogatott péntektől Romániával, Szerbiával és Macedóniával együtt vesz részt a Kárpát Kupán. Karl Erik Böhn úgy gondolja, az ilyen felkészülési tornákon az eredmény másodlagos, de reméli, hogy jól szerepel majd a csapat.

A mieink pénteken magyar idő szerint este 18 órától a házigazda románokkal csapnak össze, majd szombaton a szerbek, vasárnap a macedónok várnak a mieinkre.

Böhn nem biztos, hogy elvállalná a győriek irányítását

"Először is nem annyira fontos az eredmény. Természetesen szükséges, hogy olyan magas szinten kézilabdázzunk, ahogyan az edzéseken. És ha ez megy, akkor jó eredményt fogunk elérni. Hosszú távon kell gondolkodnunk, és az a fontos, hogy márciusra, a németek elleni Eb-selejtező mérkőzésekre ütőképes csapatot építsek. Mindig megteszek minden tőlem telhetőt, és minden meccset megpróbálunk megnyerni, de nem katasztrófa, ha ez nem sikerül. Remélem, három jó mérkőzést tudunk játszani - mondta az északi szakember a handball.hu-nak.

A portál megkérdezte a kapitányt, ha úgy adódna elvállalná-e a Konkoly Csaba menesztése után megüresedett győri kispad irányítását.

"Nem tudom, nem gondoltam még erre. Nagyon jó munkám van a Magyar Kézilabda Szövetségnél, ezzel töltöm minden időmet, és nehéz egyszerre két munkára koncentrálni.Sajnálom a döntést, mert szerintem jó ember, de ilyen egy edző élete: soha nem tudhatod, mi következik másnap."