Bulvár

A cseh pornószínésznő futballcsapatot venne - fotó

Klarisa Leone, a cseh hardcore pornószínésznő saját futball csapat beindítását tervezi. Elképzelése szerint a prágai klub az Inter Milan nevét és klasszikus, kék-fekete sávozású mezét kölcsönözné.

Az utóbbi idők klubmenedzserek körében népszerű kérdését, a „szexi focit” legutóbb egy cseh pornószínésznő, Klarisa Leone értelmezte át a saját ízlése szerint: ő ugyanis saját futballcsapatot szeretne.

A hardcore felnőtt filmek sztárja a kedvenc csapata, az Inter Milan után Inter Prague-nak nevezné klubját. Azok örömére pedig, aikik hozzá hasonlóan rajonganak a hagyományos kék-fekete sávozású Inter mez iránt, Klarisa még ezt is le szeretné másolni.

„Imádtam a pornós karrieremet, de mindig is arról álmodtam, hogy saját futball klubom legyen, és ez még jobban izgat” - nyilatkozta Klarisa, majd hozzátette: „Biztos vagyok benne, hogy a rajongóim is legalább annyi örömüket lelik majd a csapatban. Egyébként is egyre több női szereplő van a futballban manapság.”

Mindenképpen értékelendő, hogy Klarisa a rajongóira is gondol, mielőtt visszavonul a mez-telenségtől, és ráfekszik a futball-menedzsmentre. Egy klubot beindítani mindenesetre nem könnyű dió – reméljük, elég tökös hozzá.

Klarisa Leone, cseh pornószínésznő

Klarisa Leone, cseh pornószínésznő

Klarisa Leone, cseh pornószínésznő

Klarisa Leone, cseh pornószínésznő