Hathárom TV

3 évre 210 millió forintos támogatói szerződést kötött az FTC és a Provident

3 évre 210 millió forintos támogatói szerződést kötött a Ferencváros Torna Club és a Provident Pénzügyi Zrt., jelentette be Kubatov Gábor az FTC elnöke és Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója.

Szirmák Botond vezérigazgató elmondta, hogy nyár óta tárgyalnak a Ferencvárossal a lehetséges együttműködésről. Hozzátette: azért döntöttek a támogatás mellett, mert az idén tízesztendős pénzügyi cégnél fontosnak tartják a társadalmi felelősségvállalást, és azért választották a sportszponzorációt, mert szeretnének hozzájárulni a fiatalok egészséges életre neveléséhez, és az is céljuk, hogy segítsék az arra rászorulókat. 

  "A szerződés értelmében a Ferencváros minden hazai mérkőzésére 300 jegyet kapunk a klubtól, ezeket szétosztjuk majd a nagycsaládosok, illetve a hátrányos helyzetűek között. Célunk, hogy minél több fiatal jöjjön ki az Üllői úti stadionba. Reméljük, hogy többen kedvet kapnak majd a játékhoz, sőt talán egyszer új Albertek is kikerülnek közülük" – fogalmazott Szirmák Botond.

   Kubatov Gábor azt mondta, hogy a támogató a családi páholy kialakításában is segíti a Ferencvárost, a cég logója pedig rajta lesz a játékosok mezén is. Az elnök az MTI kérdésére, hogy az üzleti tervhez képest miként állnak a szponzori bevételekkel, azt felelte, továbbra is meggyőződése, hogy ha rend van a klubnál, megjelennek a szponzorok.  

  "Most körülbelül az út felénél járunk a pénzügyi tervhez képest" – szögezte le az elnök.    

Az eseményen részt vett a Ferencváros vezetőedzője, Détári Lajos, valamint három játékosa, Rósa Dénes, Józsi György és Martin Klein. Valamennyien aláírtak öt labdát, melyet a Kaposvári Rákóczi elleni, vasárnapi mérkőzésen osztanak ki a nagycsaládos nézők között.