EURO 2012

Megmutattuk, hogy jó csapatunk van - Cristiano Ronaldo

Portugália 6-2-re legyőzte Bosznia-Hercegovinát az Európa-bajnoki pótselejtező második mérkőzésén, így kivívta a jogot, hogy részt vegyen az ukrán-lengyel közös rendezésű tornán. A lisszaboni találkozón két találatot is szerző Cristiano Ronaldo szerint reális eredmény született.

Ronaldo csapata vezére volt ezúttal is
Az első mérkőzésen elért 0-0 után egyértelműen a portugálok számítottak a párharc esélyesének, és ezt a Fény-stadionban végül érvényesíteni is tudták. A hat rúgott gól önmagáért beszél, noha az igazsághoz hozzátartozik, hogy a bosnyákok Senad Lulic kiállítása miatt az 53. perctől emberhátrányban futballoztak a luzitánok.

"Jó meccs volt, szereztem két gólt, a csapat jól játszott, és nagyon boldogok vagyunk, hogy hála Istennek kint vagyunk az Eb-n" - mondta a mérkőzés után Cristiano Ronaldo a goal.com-nak.

"Tisztességesen nyertünk, megmutattuk, hogy a miénk jobb csapat, mint a bosnyák, mint ahogy már az első találkozón is tettük. Azt gondolom, hogy az eredmény igazságos, jobban játszottunk, mi voltunk a jobbak" - tette hozzá a Real Madrid sztárja.