Átigazolás

Diego Militót az Olimpique Marseille is vinné

A francia bajnokságban eddig gyengélkedő Olimpique Marseille vezetőedzője szívesen látná csapata soraiban az Internél mellőzött argentint.

Milito francia csapatok érdeklődését keltette fel eddig leginkább
Egyre jobban felerősödnek a Diego Milito távozásáról szóló hírek. Mint azt a közelmúltban megírtuk, az Internazionale dél-amerikai támadója a januári átigazolási szezonban könnyen csapatot válthat. A Paris Saint-Germain után újabb francia együttes is bejelentkezett érte.

A marseille-iek 13 fordulót követően mindössze a 8. helyen állnak a Ligue 1 tabelláján, de ami ennél is bosszantóbb lehet Didier Deschapmsnak, hogy csapata csupán négy alkalommal tudta győztesen elhagyni a pályát.

További gondokat okozhat, hogy Andre Ayew és Jordan Ayew is Ghána válogatottjával a jövő év elején az Afrikai Nemzetek Kupáján vesz majd részt, így Loic Remy és Andre-Pierre Gignac személyében csak két támadóval számolhatnak az OM-nél.

A francia Le Parisen információi szerint Milito bére lehet az egyetlen akadálya az üzletnek: a 32 éves argentin jelenleg évi 4,5 millió eurót keres Milánóban, ezt az összeget pedig a dél-franciák egyedül nem tudják magukra vállalni.