Karrier

A Besiktastól kirúgott Guti újra Madridban focizna

Miután a török Besiktasnál közös megegyezéssel szerződést bontott, a spanyol középpályás azt tervezi, hogy visszatér hazája bajnokságába.

A 35 éves Guti már haza is utazott Spanyolországba, ahol a minap azt mondta a Cadena Ser rádiónak, hogy szívesen visszatérne a Primera Divisiónba.

Guti hazatérne
Az ibériai források úgy tudják, Guti iránt több élvonalbeli csapat is érdeklődik, melyek közül természetesen kiemelkedik az "újgazdag"  Málaga.  Maga a játékos viszont családi okok miatt inkább a Getaféval "kacérkodik", mivel Guti családja is ott él. A madridi kiscsapat jelenleg a 14. helyet foglalja el a La Liga tabelláján.

Guti Hernandez Real Madrid-nevelés, 1995-től 2010-ig tizenöt idényen keresztül erősítette a blancókat, majd tavaly nyáron elfogadta a török Besiktas ajánlatát. Az isztambuli csapatban ugyan első éve igen fényesre sikeredett, az idei szezonban azonban inkább magatartásával és bulizásaival hívta fel magára a figyelmet. A felek hétfőn hozták nyilvánosságra, hogy a klub és a játékos útjai elválnak.