La Liga

Saviola lehet Rossi helyettese a Villarrealnál

A Sárga Tengeralattjárónak mindenképpen igazolnia kell támadóposztra télen, erre pedig a Benfica támadója lehet az egyik jelölt.

Saviola imét Spanyolországban? - Fotó: AFP

A spanyol bajnokságot pocsékul kezdő Villarreal hosszú időre elveszítette legnagyobb sztárját, Giuseppe Rossit, aki keresztszalag-szakadás miatt fél évre kidőlt a sorból. Nagy csapás volt ez a Villarreal számára, hiszen a csapat másik csatára, Nilmar is térdsérüléssel bajlódik. Ezért a klub vezetői máris azon dolgoznak, hogy a téli átigazolási időszakban minőségi támadókat igazoljanak a kieső futballisták helyére.

Egyikük Javier Saviola, akinek a szerződés lejár az idény végén a portugál Benficánál. Az argentin támadó ügynöke elismerte, hogy a spanyol klub felvette a kapcsolatot Saviolával, de részleteket nem árult el az ügyről. Nem lenne ismeretlen a 29 éves csatár számára a spanyol élvonal, hiszen korábban a Barcelona, a Sevilla és a Real Madrid csapatában is megfordult - mérsékelt sikerrel. Saviola ebben az idényben 14 tétmeccsen eddig három gólt szerzett a Benficában.