Magyar válogatott

Rossz a poznani stadion talaja, a helyszínen edzett a csapat

Egervári Sándor szövetségi kapitány hétfő este edzést vezényelt a magyar válogatott játékosainak a vadonatúj poznani stadionban.

A honi labdarúgó szövetség hivatalos honlapjának beszámolója szerint a jövő évi Eb egyik helyszínéül szolgáló létesítmény talaja hagy némi kívánni valót maga után.

Edzenek a magyarok a hideg lengyel őszben
"A játéktér gyepét csupán néhány nappal ezelőtt rakták le, a munkálatok azonban nem hoztak tökéletes eredményt, a talaj meglehetősen egyenetlen, ami kedden este megnehezítheti a játékosok dolgát" - olvasható az mlsz.hu-n.

A tréningen a keret minden egyes tagja részt vett, a pénteki mérkőzésen kisebb bokasérülést szenvedő Hajnal Tamás is teljes értékű munkát végzett.

A mieink sajtótájékoztatóján Egervári Sándor mellett Dzsudzsák Balázs vett részt, a helyi újságírók elsősorban arról faggatták őket, hogy véleményük szerint a lengyel, vagy a magyar csapat képvisel nagyobb játékerőt. Szövetségi kapitányunk elmondta: erre a kérdésre a holnap esti meccs után lehet adekvát választ adni, most úgy érzi, két hasonló képességű együttes mérkőzik meg egymással. Dzsudzsák hozzátette: ő is úgy látja, hogy közel azonos tudású a két együttes, és bízik benne, hogy válogatottunk a svédek elleni győzelem után újra bizonyítani tud egy jó erőkből álló rivális ellen.